stoelmassage zoetermeer
Massage door Linda.
Er zijn verschillende varianten mogelijk: op de blote huid met olie, Shiatsu stoelmassage over kleding heen, en stoelmassage voor bedrijven. Gelicenseerd en gediplomeerd. Maandag: Middag en avond. Dinsdag: Ochtend en middag. Woensdag: Middag en avond Donderdag: Ochtend. Zaterdag: 1 x per maand ochtend. Linda van Dijk Peursumstraat 15, 2729 EJ Zoetermeer.
Home De website van energiekzoetermeer!
Een combinatie van behandelingen is ook mogelijk, bijvoorbeeld een ontspanningsmassage aangevuld met een voetmassage of een hot stone massage. Nek schouders en rug.: Als gevolg van stress, een onnatuurlijke werkhouding of lang in een statische houding zitten kunnen de spieren in het bovenlichaam gespannen zijn. Deze massage is gericht op de aanpak van knelpunten in nek, schouders en rug om verlichting van de spierspanning te geven. 30 minuten voor 30., 60 minuten voor 45., Bij een stoelmassage worden de nek, schouders en rug behandeld over de kleding heen, terwijl u op een speciaal ontworpen stoel zit. Vanwege de laagdrempeligheid wordt de stoelmassage veel gegeven in bedrijven en op evenementen.
Mirjam Massage.
foto Ik heb de opleiding tot Wellnessmasseuse 2012 en Sportmasseuse 2018 afgerond en heb hiernaast onder andere een cursus stoelmassage gedaan. Door het alsmaar toenemende enthousiasme voor het massagevak door de jaren heen ben ik in 2017 mijn eigen massagepraktijk gestart.
Budja Massage in Zoetermeer De Telefoongids.
Website Plan route. Budja massage Zoetermeer biedt u Pitjit Traditionele Indonesische Massage Deze massage kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere technieken zoals bijvoorbeeld het gebruik van kruiden, kerok schraaptechniek met een munt of jadesteen en cupping. Het doel is uiteindelijk om lichaam en geest in balans te krijgen.
Sportmassage Zoetermeer Meer dan een sportmasseur ProTouch.
ProTouch Sportmassage is gevestigd in Zoetermeer en staat voor de behandeling van aspecifieke pijnklachten en het bevorderen en ondersteunen van natuurlijke herstelprocessen. Met als voornaamste doel pijnklachten te verhelpen en blessures te voorkomen, maar vooral de sportplezier en sportprestatie van de sporter te bevorderen.
Sport Wellness Massage.
Contour / Afslankmassage. Welkom bij sport en wellness massage Zoetermeer. Zoal s u wellicht al vernomen heeft zullen wij vanaf 11 mei open gaan. We maken alleen afspraken met mensen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM.
Rug, nek en schoudermassages in de buurt van Zoetermeer, Zuid-Holland Treatwell.
Kort overzicht salongegevens. Bij massagesalon Nova Massage Zoetermeer ben je aan het juiste adres voor diverse massages, zoals een Ayurvedische massage, hot stone massage, een Lomi Lomi massage, stoelmassage en ontspanningsmassage. Ook is het mogelijk een body wrap behandeling te ondergaan.
Massage in Zoetermeer, overzicht van 38 bedrijven over massage in Zoetermeer.
Trefwoorden van Lichaamstaal: massage, holistisch masseur Zoetermeer, massagetherapeut Zoetermeer, zwangerschapsmassage Zoetermeer, lichaamsbewust worden, Geestelijke verzorging Zoetermeer, Lichamelijke verzorging Zoetermeer, emotionele verzorging, massagebehandeling, Holistische massage, Zwangerschapsmassage, Weleda massage, Arnica massage, Calendula massage, Lavendel massage., 06-26492893, Klipperkade 138, 2725HC in Zoetermeer. Meer over Lichaamstaal contact website. Silviah massages: Wellness in rock. Trefwoorden van Silviah massages: massage, volledige lichaamsmassage, stoelmassage, voetreflextherapeut, voetreflexmassage, lichaamsmassage, benen massage, schoudermassage, nekmassage, armen massage.,
Massage Bewustzijn Netwerk Alternatief Zoetermeer.
Als je niet kunt ontspannen; als je wilt weten hoe meditatie en boeddhistische technieken je leven kunnen verrijken. Als je wilt leren hoe je vanuit jouw basis een stoelmassage aan anderen kunt geven. Massage, Shiatsu, Rebalancing, Stoelmassage, Geven van Stoelmassagecursussen. Ria van der List. 2717 BN Zoetermeer.
Stoelmassage Zoetermeer Gediplomeerde masseurs Stoel tafel.
Stoelmassage onder werktijd is fiscaal voordelig, hiermee kan je tot 40% besparen. Zie hier enkele bedrijven die hier al gebruik van maken. Duur: 15 รก 20 minuten. Locatie: op het werk / kantoor Zoetermeer. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van stoelmassage bij jou op kantoor in Zoetermeer?
Massage Fysiotherapie.
Een stoelmassage duurt altijd maximaal 20 minuten. Ook deze massage bevordert de bloedsomloop, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam in balans. Deze massage is ideaal voor even tussendoor, ook goed toe te passen voor bedrijven. Fysiotherapie Beweeg en Ontspan steunt.: Stichting Hulphond Nederland door het opvoeden van pup Tjibbe, in opleiding tot hulphond gedurende 16 maanden. Stichting Sportief Wandelgroep Zoetermeer door jaarlijkse sponsoring en het aanwezig zijn bij de Vierdaagse van Nijmegen op bungalowpark Groene Heuvels.

Contacteer ons