cursus
Zorgverzekeraars Nederland Opleidingen.
Al 42 jaar verzorgt Zorgverzekeraars Nederland ZN met succes de cursus Zorg en Verzekeringen. De cursus is bedoeld voor beslissers en beleidsbepalers werkzaam bij zorgverzekeraars, zorgaanbieders, overheden, brancheorganisaties en adviesorganen. De cursus heeft tot doel de deelnemers inzicht te geven in het zorg en zorgverzekeringsstelsel in Nederland.
300 Nederlandstalige Online Cursussen Soofos.
Ik ben nu bezig met mijn derde cursus. Voor mij is het echt ideaal, ik wou bijvoorbeeld al heel erg lang leren hoe je foto's' bewerkt, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. De cursussen van geven je een goed beeld, zodat je zelf lekker aan de slag kan. Dat je een cursus onbeperkt kan terugkijken, is ook heel prettig.
De Vlinderstichting Cursusaanbod Kleurkeur.
Hierbij overleggen wij van te voren met het bedrijf of er een ruimte beschikbaar is waar minimaal 15, meter afstand genomen kan worden. Heeft u interesse voor een cursus Kleurkeur op locatie? Neem dan contact met ons op! In Company Cursus.
Cursus Verenigingstoernooileider.
Cursus lijn en scheidsrechter. Tennis Direct webshop. Cursus scheids en lijnrechter. De cursus Verenigingstoernooileider is bedoeld voor verenigingsleden, die zich bezig willen houden met de organisatie van toernooien. Tijdens de cursus worden de belangrijkste onderdelen die nodig zijn voor de organisatie van een toernooi uitvoerig besproken.:
Roosters ACLO.
Voor de cursusroosters, klik op Cursussen cursusperiode in het menu links. Voor elke cursusperiode zijn er verschillende deadlines waar je rekening mee moet houden als je een cursus wil doen. Het is niet mogelijk om buiten deze deadlines om deel te nemen aan een cursus.
Cursus leren omgaan met geld Gemeente Purmerend.
Cursus leren omgaan met geld. De cursus Leren omgaan met geld zorgt ervoor dat mensen zich financieel beter kunnen redden en om te voorkomen dat zij verder in de problemen komen. De cursus is voor iedereen die moeite heeft met het omgaan van geld of al financiële problemen heeft.
Cursussen en opleidingen als online thuisstudie of zelfstudie NHA.
Of liever met lesmateriaal? Een opleiding van NHA is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen en comfortabel thuis studeren wanneer het jou uitkomt. Je bent volledig vrij om te leren. Erkend door het ministerie van Onderwijs. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het voortgezet onderwijs. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Wat is een cursus? Een cursus is vaak een kortlopende studie waarbij je over een specifiek onderwerp kennis op doet. Ze varieren in tijdsduur. Je kunt vaak al een korte cursus volgen van één maand, maar ook lange cursussen die meerdere maanden of zelfs jaren duren. Je kunt in verschillende vakgebieden een cursus volgen, denk aan computercursussen, hobbycursussen of een beroepsgerichte cursus.
Filantropie Opleidingen en cursussen Faculteit der Sociale Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Deelnemers die zich direct voor de gehele opleiding inschrijven ontvangen 5% korting per module. Bedrijven en instellingen die minimaal vijf medewerkers inschrijven voor een module of opleiding ontvangen 20% korting. ANBI-medewerkers krijgen 10% korting per cursus en 15% op de totale opleidingskosten bij inschrijven voor de gehele opleiding Filantropie.
CED-Groep CED-Groep CED-Groep. CED-Groep. CED-Groep CED-Groep CED-Groep. CED-Groep.
We hopen dat je er begrip voor hebt dat je soms iets langer op antwoord moet wachten dan je van ons gewend bent. Heb je je nog niet ingeschreven voor een cursus maar wil je je professionalisering niet stil laten staan?
EHBO cursussen Livis.
In deze online cursus krijg je tips en kennis over hoe je een goede basis legt voor de rest van het leven van een kind. Online cursus Eerste hulp aan Kinderen. Korte online cursus waarin je leert wat je moet doen bij de meest voorkomende huis en tuin ongelukjes bij kinderen.
Cursus EHBO Paard KNHS.
Met de praktijkgerichte eendaagse cursus EHBO-paard kom je goed beslagen ten ijs. Samen met DAP Bodegraven organiseert de KNHs een aantal keer per jaar de cursus EHBO Paard op het KNHS-centrum in Ermelo. Tijdens deze cursus leer je om een groot aantal veel voorkomende aandoeningen en ziektes te herkennen, medicijnen toe te dienen, wonden te verbinden en verband aan te leggen.

Contacteer ons