turkse
Turks.nl De samenleving vanuit een Turks perspectief.
Dat heeft de Turkse minister voor sport en jeugdzaken bekendgemaakt. Ruzies in Turkse moskeeën om verbod. Gedeeld op 18 maart 2020 18 maart 2020. In verschillende Turkse moskeeën is ruzie ontstaan om het besluit van de Turkse overheid om het groepsgebed te verbieden.
Puzzelwoordenboek turkse.
Turkse degen 1. Turkse dienares 1. Turkse drank 10. Turkse drank anijsachtig 1. Turkse driemaster 1. Turkse droge en gekruide worst 1. Turkse duif 1. Turkse eilandengroep 2. Turkse en arabische vorstentitel 1. Turkse eretitel 4. Turkse eretitel in het ottomaanse.
Turks Wikikids.
Afhankelijk van de manier van rekenen is het Turks de 15e of 16e meest gesproken taal ter wereld. Het Turks valt onder de Turkse talen en is hierdoor verwant aan onder meer het Turkmeens, Azerbeidzjaans, Oezbeeks en Krim-Tataars. Een bladzijde met Turks schrift in het Arabische alfabet. Dat het Turks een Turkse taal is, daar is weinig discussie over.
Turken Wikipedia.
Artikel 66 van de Turkse grondwet definieert het begrip Turk" als iedereen" die door een staatsburgerschap met de Turkse staat verbonden is" het juridisch gebruik van de term Turks" voor burgers van Turkije wijkt daardoor af van de etnische definitie.
Turkse producten? Die vind je in Iraaks-Koerdische winkels niet meer Trouw. Deel dit artikel.
De vlaggetjes zeggen: we serveren Turks voedsel, maar zijn zelf Koerdisch. Dat soort maatregelen waren nodig, nadat Iraakse Koerden in oktober opriepen tot een boycot van Turkse producten, uit woede over de Turkse invasie in het oosten van Syrië, waar Syrische Koerden een de facto autonome regio hebben.
Turkse Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Een jonge Turkse vrouw wordt in Berlijn midden op straat met een schot door haar hoofd door haar broers geëxecuteerd. A young Turkish woman in Berlin, who had left her husband, was executed by her brothers on the open street with a shot to the head. Voorbeeldzinnen voor Turkse" in het Engels.
Turkse Media.
Apr 09, 2020 0 comments. Turkse topclub stelt groot hotel beschikbaar als ziekenhuis. De Turkse topclub Galatasaray stelt in de strijd tegen het coronavirus een groot hotel van de voorzitter en het bestuur beschikbaar aan het Turkse ministerie. Mar 25, 2020.
Turkse WikiWoordenboek.
demoniem een inwoonster van Turkije, of een vrouw afkomstig uit Turkije. Demoniemen bij Turkije in het Nederlands. inwoner: Turk inwoonster: Turkse bijvoeglijk: Turks. verbogen vorm van de stellende trap van Turks. Het woord Turkse staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Turkije Instituut Turkse overheid.
Ministerie van Milieu en Stadszaken. Ministerie van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie. Ministerie van Volksgezondheid. Directoraat voor Religieuze Zaken. Presidentschap van de Republiek Turkije. Turkse Ambassade in Washington, VS. Turks Parlement TBBM. Turkije Instituut De instelling voor onafhankelijke informatie en activiteiten over Turkije.
Gevoelige IND-dossiers Turken mogelijk in handen Turkije Buitenland AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Net binnen. Play. Pijlen. Deel. Do
Gevoelige informatie van de Immigratie en Naturalisatiedienst IND over een aantal Turkse asielzoekers is mogelijk in handen gevallen van de Turkse autoriteiten. De IND heeft de asielzoekers daarom een verblijfsvergunning toegekend. Buitenlandredactie 15-12-19, 0030: Laatste update: 0721.: Delen per e-mail.
Turken 3 definities Encyclo.
Onder Turken verstaat men doorgaans mensen die een Turkse achtergrond hebben, of die voorouders hebben die in Turkije geboren zijn en hun cultuur, moedertaal, etniciteit en-of religie met elkaar gezamenlijk hebben. In ruimere etnische zin verstaat men er ook de andere Turkse volkeren uit Eurazië onder.

Contacteer ons