massagepraktijk roosendaal
Opleiding Massage Massage leren bij IVS Opleidingen.
Sportmassage, diverse specialisaties, EHBO, reanimatie/AED. Naast zijn werkzaamheden voor IVS Opleidingen heeft Hans een eigen massagepraktijk in Apeldoorn, is hij leerlingbegeleider/verzuimcoördinator in het middelbaar onderwijs en is hij als instucteur actief voor het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatieraad. Hans is al sinds 1996 verbonden met IVS Opleidingen als theorie en praktijkdocent en is examinator voor de ESPO. Ik sta altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en ben daar altijd nieuwsgierig naar. Mijn boterham verdien ik momenteel voornamelijk als leerlingbegeleider/verzuimcoördinator in het middelbaar onderwijs. Daarvoor heb ik fulltime gewerkt als instructeur EHBO/BHV voor een Arbodienst. Dordrecht, Roosendaal, Tilburg. Sportmassage, sporttherapie, massagetherapie, natuurgeneeskundig therapeut en SIVAS therapeut. Nicolette is tevens in het bezit van een BATC erkenning. Nicolette is inmiddels ruim 20 jaar actief als theorie en praktijkdocent sportmassage voor IVS Opleidingen. Daarnaast heeft Nicolette een eigen praktijk en is zij examinator voor de ESPO. Na mijn opleiding sportmassage bij IVS Opleidingen heeft het massagevirus mij niet meer los gelaten. Ik ben er achter gekomen dat hoe meer je weet, hoe meer je er achter komt dat je eigenlijk niet zo veel weet. Het is een vak wat altijd in beweging is en waarmee je kunt blijven leren.
Thai massage tilburg lone van roosendaal seks daylightfestival.nl.
Wij geven thaise massages voor het hele lichaam, Zoekt u een relax en ontspannings massage dan raad ik U zeker aan om langs te komen. Kaak te laten zien.Kleinschalige Thaise Massagepraktijk aan huis in Tilburg uitsluitend op afspraak. Diverse Thaise massages, Traditionele Thaise Massage, Thaise Oliemassage.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
RUST ontspanning Roosendaal Bruist.
De Belgische Grensstreek Brasschaat Kapellen De Kempen SchildeSchoten Alkmaar Almere Bergen op Zoom Best-Oirschot Breda Casa Blanco Den Bosch Drechtsteden Eindhoven Etten Leur Ginneken Gooi Haarlem Ibiza Land van Cuijk De Langstraat De Maashorst Marbella Nijmegen Oisterwijk Oosterhout De Overbetuwe De Peel Prinsenbeek De Reeshof Rijk van Nijmegen Roosendaal Rosmalen Rotterdam Tilburg De Waterweg De Zaanstreek Zutphen. Wat als een hobby is begonnen, wil ik verder in de praktijk brengen. Na verschillende opleidingen en cursussen, moest het er maar eens van komen: een eigen massagepraktijk.
Contact Christa Massage Praktijk.
Christa Massage Praktijk. Wie ben ik. Workshop Voetreflex ADHD. Christa Massage Praktijk. Stuur mij een kopie. Laat dit veld leeg. Christa Massage Praktijk. 4708 EW Roosendaal. 06-53793405 ma vrij 1000: 2100: b.g.g. kunt U een berichtje achterlaten op de voicemail, dan wordt U teruggebeld z.s.m.
Massagepraktijk ROKS: precies wat jouw lichaam nodig heeft VoetbalJournaal.
Mensen met een massage helpen ontspannen en het lichaam eens goed verzorgen: dat is wat Bas Roks doet. In zijn vestiging aan de Meirstraat 3 in Oud Gastel zorgt Roks, eigenaar van Massagepraktijk ROKS, dat sporters de kans op spierblessures verkleinen.
Masseurs Oud Gastel Overzicht van alle masseurs in Oud Gastel.
Studio La Gente. Stationsstraat 4, 4701NA Roosendaal. Schoonheids-Massagesalon Roosendaal Bink Beauty. Boulevard 55, 4701EP Roosendaal. Bosschenhoofdsestraat 22 a, 4744RS Bosschenhoofd. Winny's' Thai Massage. Markt 84, 4701PJ Roosendaal. Masseurs.online streeft ernaar een compleet overzicht te bieden van alle massagepraktijken in Nederland.
Massagepraktijk Roosendaal.
Al ligt de massagepraktijk niet in Roosendaal, je bent behoorlijk snel op het adres. Massagepraktijk ROKS heeft een parkeerplaats tegenover zich waar je makkelijk kan parkeren. Als je de snelweg bij Oud Gastel afslaat ben je binnen 4 minuten bij de praktijk.
Massage Roosendaal De Telefoongids.
www.massagepraktijkzen.eu massage in Roosendaal In mijn massage praktijk ZEN geef ik verschillende soorten massages, deze word Lees meer. 06-38398260 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Massage Thuis Roosendaal. Parklaan 24, 4702XE, Roosendaal. 06-30825322 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Roemer Visscherlaan 11/A, 4707BX, Roosendaal.
@Lindas massage Zwembad De Stok.
Sinds 1 maart 2019 is bij ons de massagepraktijk van Linda Attinger gevestigd. Van triggerpoint massages bij klachten bijvoorbeeld door sporten, maar ook wanneer u geen klachten ervaart en gewoon even een momentje voor uzelf wilt om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen en tot rust te komen. Middels massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, klachten voorkomen en stress verminderd, het is de manier om de dagelijkse drukte te ontvluchten. Neem snel een kijkje op Linda haar website voor meer informatie en tarieven. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Zwembad De Stok. De Stok 1. 4703 SZ Roosendaal.
Lymfedrainagemassage in Bergen op Zoom, Roosendaal en Woensdrecht voetreflex-info.nl.
Tijdens een eerste consult zullen we de gehele gezondheid en welbevinden onder de loep nemen. Ik kijk niet naar alleen naar de klacht maar naar je totale manier van. Hands4U praktijk voor voetreflex ontspanning Papendrecht. Hands4U is een kleine massagepraktijk gevestigd in Papendrecht.

Contacteer ons