rotterdam
Homepage Poppodium Baroeg Rotterdam.
De stichting poppodium Baroeg, voorheen de stichting Open Jongeren Centrum Baroeg, speelt al jaren een belangrijke rol in de culturele sector van Rotterdam. Vanaf 1993 is Baroeg actief met het versterken en verbreden van haar podium-functie en in januari 2009 is de organisatie formeel omgezet naar de stichting Poppodium Baroeg.
48e ABN AMRO World Tennis Tournament 6 t/m 14 februari 2021.
6 t/m 14 februari 2021. Jannik Sinner opnieuw naar Rotterdam 16 November 2020. Jannik Sinner, sinds dit weekend de eerste speler geboren na 2000 die een ATP titel won, keert in februari terug naar het ABN AMRO World Tennis Tournament.
Rotterdam Gemeentepeiler.
Gemeentepeiler in Rotterdam. Rotterdam is de eerste gemeente in Nederland die een samenwerking is aangegaan met Gemeentepeiler. Begonnen als experiment, is het inmiddels een beproefd instrument voor de gemeente, om hun inwoners te raadplegen, meningen te peilen en idee├źn op te halen.
Hostel Rotterdam, overnachten in een kubuswoning Stayokay. Group 41. Shape. noun_Anchor_96378. Group 41. Shape. noun_Anchor_96378.
NS-station Rotterdam Blaak ligt op 5 minuten lopen van het hostel. Zodra je het station uit loopt zie je de Kubussen al staan. Reis je via Rotterdam Centraal Station, dan kun je per trein of tram lijn 21 naar Rotterdam Blaak.
Rotterdam Circulair Van zooi naar mooi Rotterdam Circulair.
Rotterdam op weg naar een afvalvrije samenleving. LEES HET VIERJARENPROGRAMMA. LEES HET VIERJARENPROGRAMMA. Gemeente zorgt voor gescheiden huisafval. Grond en reststoffen circulair hergebruiken. De Groene Poort. Puin lokaal hergebruiken. BroodNodig: een oplossing voor broodafval. Blue City: broedplaats voor circulaire bedrijven.
Gemeente Rotterdam YouTube.
Homepage Rotterdam Basketbal.
RoBa Rolstoelbasketballers in de bekerfinale! De rolstoelbasketballers van Arrows'81' spelen nog maar net onder de vlag van Rotterdam Basketbal en staan direct voor de uitdaging om de beker naar Rotterdam te halen. Eelco de Vaal Nieuws, Wedstrijdverslag. 20 september 2020.
Onderzoek010.
De gegevens zijn steeds weergegeven voor heel Nederland, de Metropoolregio, de voormalige stadsregio Rotterdam inclusief en exclusief Rotterdam, het voormalige Stadsgewest Haaglanden inclusief en exclusief Den Haag, de stad Rotterdam, de stad Den Haag en enkele onderverdelingen binnen de Metropoolregio en deze steden.
Voedselbank Rotterdam Oog voor voedsel, hart voor mensen.
Terug naar het nieuws overzicht. Donatie mondkapjes door Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en gemeente Rotterdam. Hartelijk dank Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en gemeente Rotterdam voor de door jullie geschonken mondkapjes! De mondkapjes zijn speciaal beschikbaar gesteld voor Rotterdammers die de mondkapjes echt zelf niet kunnen betalen.
Home Art Rotterdam.
Art Rotterdam Must-See-tips van de Kunstmeisjes. Art Rotterdam Week Aftermovie. The Performance Show AVL Mundo / Atelier van Lieshout. NN Art Award genomineerden 2020. Machine Painting Show @ Art Rotterdam. Buitenwerken Art Rotterdam. Santander Consumer Finance Benelux nieuwe partner voor de KunstKoop.
Weer Rotterdam Vandaag Morgen 14 dagen Weerplaza.nl.
Ben je benieuwd naar de grafieken per meetpunt? Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk het weer in Rotterdam voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site.

Contacteer ons