fysiotherapie drachten
CVA-netwerk fysiotherapie Bewegingscentrum Reset.
Het Reset Team. CVA-netwerk fysiotherapie regio Drachten. Om een zo optimale fysiotherapeutische zorg te realiseren in het traject van ziekenhuis naar huis is in 2005 het CVA-netwerk fysiotherapie opgericht in het verzorgingsgebied van Nij Smellinghe. Het is een samenwerking tussen fysiotherapeuten van het ziekenhuis, verpleeghuis, revalidatiecentrum en een aantal particuliere praktijken.
Kinderfysiotherapie Hellinga Drachten Master of Specialized Physical Therapy Viola Hellinga Sturm.
Kinderfysiotherapie Hellinga Drachten. Master of Specialized Physical Therapy Viola Hellinga Sturm. Welkom op de website van de praktijk voor kinderfysiotherapie van V. Ik ben een geregistreerd kinderfysiotherapeut met een masteropleiding in de kinderfysiotherapie. Al 25 jaar ben ik werkzaam in het specialisme kinderfysiotherapie.
Praktijk voor Fysiotherapie de Oppers therapie-training-advies Drachten.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ga terug naar de bovenkant van de website. De Oppers 3. 9203 GD Drachten. Fax: 0512 520465. 9 tips tegen coronastress. Zo voorkom je een corona-winterdip. Fysiotherapie en manuele therapie: wat is het verschil?
Welkom bij de kinderfysiotherapeut Spelenderwijs Kinderfysiotherapie.
Ik heb met heel veel plezier gewerkt aan mijn herstel samen met Tineke. Ze weet goed wat je kan en ze heeft me goed gemotiveerd en mijn grenzen leren kennen. Moleneind Zuidzijde 175. 9203 ZZ Drachten. Moleneind Zuidzijde 175. 9203 ZZ Drachten.
Welkom www.bekken-balans.nl.
Maar het kan ook zijn dat u zonder verwijzing komt via de directe toegankelijkheid fysiotherapie DTF. Het kan hierbij gaan om klachten die verband houden met verlies van urine en/of ontlasting, of veelvuldige aandrang om te plassen of te ontlasten, verzakkingsklachten maar ook pijnklachten in de onderbuik of de bekkenregio.
Moleneind Fysiotherapie en Manuele Therapie Drachten.
Hart vaat en longfysiotherapeut. Fysiotherapie volledig vergoed. U bent nu hier: Home Friesland Drachten Moleneind Fysiotherapie en Manuele Therapie Drachten. Moleneind Fysiotherapie en Manuele Therapie Drachten. Moleneind ZZ 175. 9203 ZZ Drachten Friesland. E-mail Moleneind Fysiotherapie en Manuele Therapie Drachten.
MemmeTiid praktijk rondom de zwangerschap Surhuisterveen Drachten.
Heb jij een dienst die goed aansluit bij de diensten die wij bij MemmeTiid aanbieden? Wij staan open voor versterking en samenwerking! Stuur ons dan een mail met jouw idee! 9203 ST Drachten. 9231 CE Surhuisterveen. MemmeTiid Drachten Surhuisterveen 2020.
Home.
16 september 2020. In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor Fitkids, het fitnessprogramma voor kinderen van zes tot achttien jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.Daarnaast een overzicht van de fysiotherapie en fitness bij Fitaal in Coronatijd, de zomertraining van de dames van VC Drachten en een interview met Fitaal fysiotherapeut Sytske de.
thuispagina carintreggeland.
waardevol leven volgens mevrouw Backx, bewoner.: Ik zie zelf wel in dat ik het zelf moet doen, en dan houd ik toch nog plezier in mn leven, ook al ben ik in de 90. Waar kunnen we u mee helpen?
Fysiotherapie Drachten YorBody Fysiotherapie.
YorBody Fysiotherapie Drachten. YorBody Fysiotherapie Drachten. 9201 CC Drachten. Wij zijn gevestigd in de Basic-Fit aan de Omloop 48 te Drachten. Maak afspraak Specialisaties. Schouderspecialist Kniespecialist Rugspecialist. Mijn naam is Patrick Bakema sinds maart 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut van YorBody.
Emmelkamp BV.
Je omgeving wordt aangenaam warm en je lichaam warmt van binnenuit op. Sluit je ogen, adem uit en laat de intense warmte haar heilzame werking doen. We leveren fullspectrum infraroodstralers aan onder andere saunabouwers, saunadealers, spa wellness resorts, fysiotherapeuten, sportscholen, massagepraktijken, afslankinstituten, schoonheidsspecialisten en health centres.

Contacteer ons