crème
Dermatoloog Leenarts Beschermende Barrière crème voor de rode huid.
Petrolatum, Paraffin liquidum, Zinc oxide. Drs Leenarts Beschermende Barrière crème bevat geen geurstoffen of andere ingrediënten die kunnen irriteren en is erkend met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds. Gebruiksaanwijzing Beschermende Barrière Crème. Smeer de cosmetische crème zo vaak als nodig voor de verzorging van een rode, kwetsbare en/of geïrriteerde huid.
Crème Wikipedia.
Crème or creme is a French word for cream, used in culinary terminology for various cream-like preparations, each often abbreviated to simply creme.: Crème fraîche, a cultured cream. Crème Chantilly, whipped cream. Crème anglaise, a pouring custard used as a dessert sauce.
crème Nederlands woordenboek Woorden.org.
een crème voor een droge huid., een crème tegen rimpels. 2 dikke vloeistof in een nagerecht of op gebak culinair. crème de la crème. de of het allerbeste een baan voor de crème de la crème. heel lichtbruin van kleur.
Crème Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Crème of met Crème in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Crème inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Crème en verwijzingen daarnaartoe.
Nivea Soft Hydraterende Crème nivea soft en creme Kruidvat.
Nivea Soft Hydraterende Crème heeft als beoordeling 4.5 van de 5 door 2. Rated 5 van de 5 door Denia75 uit Mijn favoriete product! Het smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Ik gebruik het als dag en nacht crème voor mijn gezicht en voor de droge huid op mijn benen.
bol.com Massage cream buy? All Massage cream online.
The English version of our website is currently in beta testing. Please note e-mails will be sent in Dutch, but you can click on a translation option. Please bear with us, we do not have it under the knee yet.
Puzzelwoordenboek CRÈME.
Ook in de database. Crème die zwaarder is dan water 1. Creme glace op een stokje 1. Crème met koffie 1. Crème met koffie-extract 1. Crème met structuur 1. Creme van eidooiers, suiker en wijn 1. Creme van eierdooiers 1.
Crême 15 definities Encyclo.
Uitspraak: krm Verbuigingen: crèmes meerv. 1 dikke vloeistof voor je huid Voorbeelden: zonnebrandcrème, een crème voor een droge huid, een crème tegen rimpels 2 dikke vloeistof in. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/crème.: huidsmeersel Een crème Latijn: cremor is een emulsie van water en vetstoffen.
Crème huidsmeersel Wikipedia.
In de geneeskunde wordt crème vooral gebruikt als medium om geneeskrachtige stoffen op de huid te laten inwerken, daarmee valt een crème onder de dermatica. Men kan een onderscheid maken tussen hydrofiele O/W-crème, olie-in-water emulsie en hydrofobe crèmes W/O-crème, water-in-olie emulsie.
Crème battle: Kan Niveau 399, opboksen tegen Crème de la Mer 435?
Beauty Body Crème battle: Kan Niveau 399, opboksen tegen Crème de la Mer 435? Claire smeert 30 dagen lang Nivea Crème op de linkerkant van haar gezicht en op de andere kant Crème de la Mer. 8 december 2017 Viewed.
VSM Cardiflor creme.
Cardiflor zalf is daar het meest geschikt voor. Het kan dun worden aangebracht en trekt snel in. Veelgestelde vragen Wanneer gebruik ik een gel, een zalf of een crème? Enkele VSM producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, bijvoorbeeld crème, zalf, lotion of gel.

Contacteer ons